O NAMA

Naša MISIJA je da kvalitetno, sigurno i energetski efikasno rešavamo sve zahteve i potrebe naših klijenata.
A naša VIZIJA je da radom i upravljanjem osiguramo uspešno poslovanje i napredovanje kompanije, da budemo najbolji.
A naš moto je: MI STVARAMO POZITIVNU ENERGIJU.


ISTORIJA

STRUJA d.o.o. uspešno posluje od svog osnivanja 1965. godine, tada kao preduzeće u društvenoj svojini, u delatnosti izvođenja i projektovanja elektroinstalaterskih radova na privrednim i građevinskim objektima, industrijske automatike, izgradnje trafo stanica, dalekovoda i mreža i radova na montažnim i drugim objektima.

Kraj 2002. godine donosi svojinsku transformaciju i STRUJA postaje akcionarsko društvo sa ozbiljnijom poslovnom politikom, efikasnijom operativom i višim stepenom kvaliteta radova. Broj radnika raste sa 36 na 55 krajem 2003. godine.

Početkom 2008. godine dolazi do transformacije u društvo sa ograničenom odgovornošću, kako i danas posluje, a broj radnika je povećan na 63 sa tendencijom proširenja i rasta.
Posedujemo veliku, dobro opremljenu elektro radionicu za izradu i povezivanje ormana automatike. Neki od najvećih, najsloženijih i najmodernijih ormana industrijske automatike ugradjeni su u objekte širom zemlje, a proizvedeni su i dalje se proizvode upravo ovde, u nasoj radionici.

ŠTA RADIMO?

STRUJA D.O.O. je preduzeće za izvođenje i projektovanje elektroinstalaterskih radova, industrijske automatike, izgradnja trafo stanica, dalekovoda i mreža. U okviru osnovne delatnosti bavimo se i inženjeringom i konsaltingom, izradom kompletnih rešenja po pitanju automatizacije i upravljanja. Ovo je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, dinamična koja oko sebe okuplja kompanije različitih profila, tako da na taj način smo spremni za izradu rešenja i realizaciju istih po principu KLJUČ U RUKE.

Ogromno iskustvo omogućava nam da se upustimo u realizaciju najzahtevnijih projekata, kao i instalaciju pilot projekata.
Naša posvećenost najboljem rešenju i vrhunsko izvođenje donelo nam je tokom dugog niza godina reputaciju pouzdanog, visokokvalifikovanog, odgovornog i po ceni pristupačnog partnera.

Ovo nas obavezuje da u budućnosti budemo još bolji i da zauzmemo lidersku poziciju u Srbiji, a svoju delatnost proširimo i van naših granica.